4 Mayıs 2013 Cumartesi

Zayıf görünmenin ayrıntıları


Katılacağınız herhangi bir davette bir an önce kilolarınızı hizlemek ve zayıf bir görünüme sahip olmak istiyorsanız uygulayacağınız basit taktiklerle zayıf görünmeniz mümkün olacaktır.

Saçlarınızın kesiminde kat uygulatın. Saçlarınıza uygulatacağınız katlar yanaklarınızı kapatacağından yüzünüzün daha ince görünmesini sağlar.

Saçlarınızda uyguladığınız kâkülleri iki yandan ayırarak fönlemeniz yüzünüzün ince ve uzun görünmesini sağlar.

Kabarık saçların sardığı yüzler daha ince göründüğünden saçlarınızı kabartmanız işe yarayacaktır.

Koyu renk hem kıyafetlerde hem de ciltte ince görünmeyi sağlar. Cildiniz için bronzlaştırıcı kullanmanız cildinizi ince gösterecektir.

Yüzünüzün daha ince görünmesi için makyaj uygulamasında yüz kemiklerinizi ön plana çıkarmalısınız. Makyaj yaparken elmacık kemiklerinizin altlarını koyu fondötenle belirginleştirin. Yüzünüzdeki diğer kemikleri ise açık renk allıkla renklendirin.

Yüzünüzdeki şişkinlikleri yok etmek için makyaj yapmadan yarım saat önce buz kompresi uygulayın.

Ayakta duruşunuzda mutlaka dik durmayı alışkanlık haline getirmelisiniz.

Fazla kilolarınızı göstermemek için omuzlarınızı geride tutun ve karnınızı içinize çekin. Kilo görünümünde belirgin fark oluşturacaktır.

Kullanacağınız bitki çayları vücudunuzdaki fazla toksinleri atacağından kilo vermenize yardımcı olur. Kullandığınız bitki çaylarını mutlaka porselen demlikte demleyin ve günde en az 4 bardak tüketin.

Kola, kahve, çay gibi kafein içeren içecekleri tüketmemeye özen gösterin.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
biber hapı new fx15 rx1 chrome indir cilt ve güzellik sağlık