4 Mayıs 2013 Cumartesi

Elma sirkesi harbiden zayıflatır mı


Cilt ve saç bakımında oldukça etkili olan elma sirkesinin zayıflattığı iddia ediliyor halk arasında. Peki cidden de elma sirkesi zayıflatır mı ve nasıl zayıflatır; buyrun bu yazımızda haberdar olalım Sevgili Arkadaşlarım.

Elma sirkesi zayıflatırmı

Kadınların her yaz başı girdikleri diyetlerde farklı uygulamalar mevcut. Fakat her diyet, her insanda aynı etkiyi yaratmayabilir. Ayrıca diyetlerin uzun süreli olmaması ve kişiyi fiziksel olarak yetersiz bırakmaması önemlidir.

Elma vücut için çok faydalı bir meyvedir. Sindirim sistemini destekleyen, yardımcı olan bir besin yapısına sahiptir. Elma sirkesi kanı temizleyen, bedensel ve zihinsel yorgunluklara iyi gelen, karaciğer ve damar sertliği hastalıklarına, deri, egzama türü rahatsızlıklara ve Hemorid’e iyi gelen bir besindir.


Bir bardak ılık suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi ve bir tatlı kaşığı bal karıştırılarak yapılan kokteylin her sabah aç karnına içilmesi vücutta biriken yağın atılmasına yardımcı olmaktadır. Üstelik çok sağlıklı olan bir besini tüketmiş olmanın verdiği faydalar da göz ardı edilmemelidir.
Fakat elma sirkesinin yüksek potasyuma sahip olması nedeniyle böbrek hastaları, asit değerinin yüksek olması nedeniyle ülser ve gastrit hastalarının tüketmesi sakıncalıdır. Deri sıkılığı, gaz şişkinliği, kabızlık, grip, soğuk algınlığı, boğaz ağrısı, öksürük, ses kısıklığı ve strese iyi gelen, uzmanların deyimiyle bedenimizi içten ve dıştan tedavi eden bu güzel besin, zayıflamada da etkili bir diyet ürünüdür.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
biber hapı new fx15 rx1 chrome indir cilt ve güzellik sağlık